Clicky

Ook zaten er bij de vervolg aanvallen alleen blaasjes/sneetjes op het tussen stukje van de anus en vagina. Hoi ik heb laatst voor het eerst seks gehad, onveilig, want dat meisje had 1 iemand voor mij waarbij dat ook het eerste meisje was. We hadden ons ook laten testen op herpes. Het kan zich ook rond de anus manifesteren. Herpes kan vanzelf terugkomen zonder dat er sprake is van nieuwe (losse) seksuele contacten. Pijpen zonder condoom kan, maar er zijn risico’s: enkele bacteriele zoa’s zijn over te dragen via de slijmvliezen zoals chlamidia en gonnoroe: met antibiotica goed te genezen. Herpes is een virus en je kunt het vergelijken met de waterpokken of een koortslip, maar dan daar beneden.

Ik denk zelf, om het zo lang mogelijk uit te stellen, totdat je gemeenschap gaat hebben. Tussentijds stoppen met de kuur is riskant. Hopelijk heelt het snel! Als je besmet bent met herpes genitalis, maar je hebt er op het moment geen last van, hij is dus niet actief het virus, kan je iemand dan besmetten als je het zonder condoom doet? Herpes genitalis kan ook overgedragen worden op de mond. Als er een aanval is, of je voelt een aanval opkomen, is het verstandig om geen seks te hebben. Kijk voor uitgebreide info op: www.soaaids.nl/nl/soas/veel-voorkomende-soas De vlekjes geven niet meteen reden om aan een soa te denken.

hoe moet ik het dan laten testen? Rational Vaccines wil zo snel mogelijk het therapeutisch vaccin gaan testen op mensen die al herpes hebben. Nee. Ik was erg moe. Verschrikkelijk. Vrijen is geen probleem als je maar wel altijd een condoom gebruikt is mij verteld. het is lastig, ik probeer herpes nu maar een plekje te geven in mn leven en ik moet nog maar afwachten hoeveel invloed het zal hebben op mn leven.


Veilig. Ik ben ook zeer ongerust nu. En t plassen… Als er geen klachten of symptomen zijn die op herpes wijzen geeft een routine soa-onderzoek dus geen uitsluitsel op de vraag of je ‘drager’ bent van het herpes virus. Het Hepatitis B-virus dringt de levercellen binnen en veroorzaakt daar eenontsteking. Maar nu wordt vaak een wisseling gezien, type 2 wordt nu ook gevonden bij koortslipblaasjes en andersom. Ik voelde me ook niet erg goed, mijn liesklieren stonden erg opgezwollen.

Alle symptomen van herpes heb ik ook. Mensen met syfilis in de mond vertonen niet altijd symptomen, waardoor vooral de partner die gepijpt wordt, een risico loopt. Recent onderzoek wijst uit dat ook mannen onvruchtbaar kunnen worden van chlamydia. Trichomonas vaginalis is een geflagelleerde protozo. Veilig voor hiv, tenzij sprake is van bloed door anale seks of aambeien. Maar goed. Maar tot het tegendeel bewezen is, houdt ik mijn gemak.

Wat ik uit alles begrijp verkort een kuur de aanval maar voorkomt het niet, tenzij onderhoudsdose misschien dat overleggen met je huisarts? Ze heeft zich ook moeten laten behandelen daarna. Maar al je partners die je hebt gehad die zijn soa vrij. In België nochtans. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek ‘Vragen’. Mijn vraag is dus eigenlijk, als ik mijn vriendin bef terwijl ik een koortslip heb, kan ik haar dan besmetten? Ik vind mijn vriendin heel lief, en werd dan ook plaatsvervangend zo verschrikkelijk woedend op de kerel die haar hier mee opgezadeld heeft dat ik hem het liefst even a piece of my mind had willen geven.

En ik durfde ook niet zo goed te vragen of hij een condoom om wilde doen omdat hij er al klaar voor lag om bovenop mij te gaan.. Het doet onwijs veel pijn & vooral bij het plassen. Ik krijg bijna nooit koortslippen en vergat dus daarom tijdens het masturberen dat ik dit niet moet doen. Daarom is de kans dat Chlamydia via pijpen wordt overgedragen groter omdat de penis achter in de keel kan komen, en is de kans dat Chlamydia overdracht bij het beffen klein omdat de afstand van achter in de mond naar de vagina groter is. Herpes is een virusinfectie. Zo heb ik dat vroeger waarschijnlijk opgelopen (helaas), al zijn diegene waarmee ik het onveilig deed steeds samen met mij getest op vanalles en nogwat voor ik er onbeschermd aan begon. Ik had van tevoren even opgeschreven wat ik allemaal wilde weten, zodat ik niet op zou hangen en daarna nog met vragen zou blijven zitten.

Gelukkig. Gisteren bij de huisarts geweest met het vermoeden van een blaasontsteking, de assistente heeft braaf mijn plasje nagekeken en er kwam wel iets uit wat op een ontsteking leek. Ik vind het vrij lachwekkend dat iemand die hbo doet nog gelooft dat je soa’s van wcbrillen krijgt. Hallo, Gisteren kwam ik (man) erachter dat ik een bultje op mijn lip had. Even van het internet geplukt “Herpes genitalis wordt veroorzaakt door een virus. Oh wat ben ik dom….