Clicky

Ylilimic – intrebare… Intrebarea mea este daca ati facut toti tratament cu el, sau doar Andrei, si daca i-ai dat inainte altceva, gen metronidazol sau zentel sau fasigyn? Ce-ti doresti sa fie? Pe mami el o cunoaste cel mai bine. Recognize: A blood test will determine if you have HIV. La Radio Erevan, un ascultator intreaba: – De ce poarta chirurgii manusi ? Pijamalele (costumele cu tot cu picior) nu ii mai vin, dar body-uri, pantaloni, tricouri, rochitele inca fara probleme le imbraca.

nici eu nu ma consier pedagog, am o rabdare … Bebelușii plâng și este normal sa facă acest lucru. Mai astept putin. Il intreb pe Jandarm cum pot fi consiliata, ca ma apuca turbarea. Am avut și eu momentele mele de panica și sentimente de neputință…Acum, privind în urma realizez ca ar fi fost totul mult mai ușor dacă as fi avut capacitatea de a mă relaxa, de a fi mai degajata. Se pare ca este de bine..ca bebelusul exerseaza pentru a se adapta lumii exterioare. Mi-a calculat iar sarcina in functie de ultima zi a menstruatiei si i-au iesit 6 saptamani si patru zile.

Unele femei insarcinate nu fac niciodata vergeturi, dar cel putin jumatate dintre ele le vor observa in cursul sarcinii. 2 pături peste mine, dar fără haine, mai pipăi mai mă uit, hi-hi! Data trecuta vazuse un tromb (un cheag de sange) pe acolo dar se pare ca acum a disparut. Data trecuta vazuse un tromb (un cheag de sange) pe acolo dar se pare ca acum a disparut. sa-i pun otet in sosete? Deoarece la nou-nascuti si la sugari aceste virusuri pot determina boli mai grave este bine sa se evite contactul sugarilor cu persoane suspecte de a fi infecate cu virusuri Coxsackie si mai ales cu copii aflati in colectivitate. People who make contact with a support group for people with genital herpes often describe this as being a turning point in their coping with genital herpes in their life.

Picornaviruses cause several diseases, not only in humans but also in various animal hosts. Si cam atat, s-a dus minivacanta. Bine ca ai luat catina, ajuta in timp. desi iesise negativa la tot acu-s nici 2 sapt… Copiii sunt mici si au mare nevoie de noi la varsta asta. Stiu ca nu rezista la infinit nemancata si sa o vedeti cum linge farfuria dupa aceea…Oricum eu inca sunt cu mancarurile mele, si cred ca am molipsit-o si pe ea destul de rau…Dimineata mananca un castron intreg de salatat de fructe, bea de 2 ori pe zi suc de fructe si dupa 6 seara manaca si salata de legume …Ouale facute in apa le-ar manca in fiecare zi si rosiile sunt nelipsite inclusiv la ciorba Mama cat am scris… Inainte sa… Si de fapt ce a avut inainte sa ii dai Sumetrolim?

Doctorita ne-a spus ca bintuie viroza asta acum si ne-a prescris sa-i dam alternat (asa cum a spus Anca74) Nurofen si Panadol. Unite printr-un fir sau ca 2 bete? Cami, Alexandru era foarte cumintel. ———- manam a scris: off, ce boala naspa..Francesca, multa sanatate!! ceva de 8-10 zile. But it apparently enters the blood stream at higher levels when taken as valtrex than when taken as zovirax. Eyu zic ca se merita sa mergi la Duni, bulgarii considera aceasta statiune ca fiind de luix.

arata de parca era sange. Numai dupa ce am deschis tv-ul pe Duck s-a linistit. daca este mai extinsa, inseamna ca situatia s-a mai nasolit. DESPRE NOI CE SA VA SPUN…..APROAPE TOATA VARA AM FOST BOLNAVIORI SCAPAM DE UN A DADEAM DE ALTA DUPA ZIUA LUI A FOST RACIT VREO 2 SAPTAMANI APOI A FACUT O ECZEMA PE PICIORUSE S-A VINDECAT AIA A FACUT HERPANGINA (HERPES IN GAT SI GURITA) A TRECUT AIA A FACUT O CONJUNCTIVITA ALERGICA CICA DE LA SAMPON, APOI COLAC PESTE PUPAZA SA DESCOPERIM CA NU I-AU COBORAT TESTICULELE SI IN 14 SEPTEMBRIE L-AM OPERAT AM STAT 2 ZILE IN SPITAL SI DE ACOLO A LUAT O VIROZA FOARTE URATA CARE DEABIA ACUM A TRECUT DUPA O SAPTAMANA DE ANTIBIOTICE.DECI….NUMAI VESTI BUNE DE LA NOI! Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010) Mami si tati te iubesc mult! Este mai nervos decat de obicei, mai nelinistit dar o pun si pe seama drumului foarte lung si lipsa prietenilor. B.nica Daca va indoiti, Domnul va arata prin semnele lui!Sunt de acord cu tine.Si eu acum ma indoiesc dar nu ca exista Dumnezeu sau ca nu mai cred in El ci daca EL vorbeste prin preoti cu noi,daca ceea ce spun unii preoti e voia si cuvantul lui Duumnezeu.In plus asa cum am mai spus:DE CE SA NU SE SCHIMBE OBICEIUL IMPARTASITULUI cu paharele individuale,ar insemna ca nu ne mai impartasim “corect” ca nu mai primim trupul Domnului?????

Deocamdata Serban e ok. Raluca, poti intra in CIC 2, indiferent ca esti nevoita sa te intorci la munca o luna sau 9.